top of page
Buscar
  • Foto del escritorlauracastanyer3

Els i les alumnes de 6è ens necessiten!

Bon dia! Com esteu? Estem a la recta final del curs així que no defalliu que ho esteu fent super bé!!


Com ja sabeu, la setmana passada els i les alumnes de 6è ens van demanar la nostra ajuda. Per aquest final de curs, volen representar una història com a comiat, ja que com bé sabeu l'any vinent aniran ja a l'institut. Tanmateix, no tenen cap història creada i com que saben que nosaltres hem estat treballant la redacció d'històries, han confiat en nosaltres per ser els redactors d'aquesta gran història. Quina emoció!!


Hem de posar fil a l'agulla perquè la necessiten per quan abans millor, ja que han de tenir temps per assajar-la. En aquesta nova entrada, us proposo un recurs que farem servir per crear la nostra història: https://www.storywars.net/landing. La raó d'aquesta elecció ha estat que aquest recurs ens possibilita que tots i totes hi participem i diguem la nostra, la qual cosa ens permetrà crear una història encara més rica.



En què consisteix el recurs? Doncs bé, un/-a de vosaltres començarà escrivint la història; quan ja hagi desenvolupat la seva idea, serà el torn d'un/-a altre/-a, qui podrà donar-li forma i afegir més idees. Així successivament fins que hagi passat per totes nosaltres. Finalment, una vegada estigui tota redactada, la llegirem plegats per tal de revisar-la i donar-li el toc final. No us estan entrant moltes ganes de començar?

Cal dir, però, que abans de començar a utilizar el recurs farem una pluja d'idees per tal de decidir cap a on volem orientar la història, per tal que tothom ho tingui més clar i sigui més fàcil posar-se a redactar.


Potser d'entrada us pot semblar molta informació, però no us amoïneu que una vegada comencem, ho veureu tot més clar! Tant jo com els i les alumnes de 6è confiem molt en vosaltres!


PD: No s'acaben les bones notícies! La classe de 6è ens convida a veure la seva representació al teatre!! Quina il·lusió!


Espero que us hagi agradat la idea i que gaudiu molt del procés.


Ens veiem aviat!



























10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page